Weer thuis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Weer thuis - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Weer thuis

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

19 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Na een lange vlucht ben ik weer heelhuids thuis. Mijn koffertje woog maar 20,2 kg dus dat viel heel erg mee. Ik heb wel even stiekum mijn trolley op de band gezet. Oeps, hij woog 16,8 kg. Ik heb hem er gelijk weer afgehaald voordat ze het in de gaten kregen. Jeetje, Laura wat heb je me weer veel mee teruggegeven. Gelukkig heb ik lekker kunnen slapen tijdens de vlucht. Nu maar hopen dat het meevalt met de jetlag. Tijdens de landing op Schiphol sneeuwde het. Lekker hoor, ik had nog mijn korte broek met een shirtje zonder mouwen aan. Gelukkig had Nico mijn jas meegenomen.
Het afscheid was al vanouds weer verschrikkelijk. Tranen met tuiten, maar we gaan gewoon weer aftellen. Nog 12 weken en 2 dagen. Bij thuiskomst wachtte me ook een leuke verrassing, ik kan nog steeds niet douchen. De aannemer zou 26 februari beginnen met de badkamer. Dat werd door omstandigheden uitgesteld naar 6 maart. Het zou 10 werkdagen duren maar hij heeft er niet bij verteld dat het 10 werkdagen verspreid over enkele maanden zou zijn. Grapje van mij, maar leuk is het niet. De twee heren thuis zitten vreselijk te balen want die zitten al twee weken in de troep. Afgelopen zaterdag is de stucadoor geweest en als het goed is (jullie lezen het goed hoor, ALS het goed is) komen ze morgen tegelen. Nu staan alle dozen met tegels midden in de kamer en alle andere dingen (wastafel, spiegel, verwarming etc) in de kamer van Laura. Overal troep dus!!!! Ik probeer me d'r maar even niet druk over te maken. Ik zal nog even de laatste fotootjes plaatsen. Ik heb ontzettend genoten de afgelopen week, het was heerlijk om even samen te zijn met Laura.
Jullie horen snel weer van ons want zaterdag over 5 weekjes vertrekken Nico en ik naar Thailand. Een ware belevenis en we kijken er erg naar uit. Tot gauw

Groetjes
Marleen

• 19 Maart 2007 - 16:56

Ria:

Welkom thuis in het mooie Nederland, vanmorgen sneeuw maar de hele middag schijnt al de zon dus hou je korte broek maar aan.

• 19 Maart 2007 - 17:55

Joke:

Ook van mij welkom thuis. We hadden elkaar al gesproken maar ik had niets te veel gezegd nietwaar? koud en sneeuw! Kijk maar uit dat je niet verkouden wordt. Tot morgen.

• 19 Maart 2007 - 20:30

Francien:

Hey, lekker weer om thuis te zijn mocht je nog wat willen weten over Thailand kom dan even langs dan laat ik je wat foto's enz zien, Indonesie is ook een aanrader schroom je niet mijn douche is ook lekker warm.
    Tot gauw FRANCIEN

• 20 Maart 2007 - 09:10

Bendevanvier:

We hebben elkaar al gesproken, maar toch welkom thuis en je weet het is maar 10 minuutjes lopen voor een lekker bakkie en een schoon huidje.
    Bibi ik heb grotere en lekkerdere gekocht.
    Jammer dat ik je berichtjes dit keer niet heb gelezen, ik dacht ze hebben het te druk met lekker tutten.
    Maar nu op mijn gemakkie alles gelezen en ik verheug me ook om Laura weer te zien,ben blij dat je weer zoveel foto's hebt gemaakt.Groetjes en een dikke kusz van ons allemaal

• 20 Maart 2007 - 10:29

Ingrid. V. R.:

Welkom thuis weer, ja afscheid nemen is nooit leuk, Maar het scheelt jullie zien elkaar weer binnenkort maar dan weer in Nederland. En dat van die badkamer, ik weet hoe je je voelt, ik maak dit ook mee alleen doet mijn eigen man het en die heeft het te druk met andere dingen dus schiet het bij ons ook niet op. Het went. Maar toch welkom in het koude kikkerlandje.