Laura gaat naar Florida......... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Laura gaat naar Florida......... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Laura gaat naar Florida.........

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

10 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

De derde dag is alweer bijna voorbij en het is hier echt heerlijk. Gisteren werd ik al om 4 uur wakker, wat een drama. Ik kon ook echt niet meer in slaap komen, bedje uit, bedje in, bedje uit, bedje in. Uiteindelijk ben ik er om half 6 uit gegaan (wat een tijd he) en heb op de computer de foto's van Laura bekeken van de afgelopen maanden. Om 8 uur vond ik het wel welletjes, maar Laura wilde het bed niet uitkomen. Ik had bijna 2 deksels gepakt maar dat hoefde niet meer. Het lijkt wel een strafkamp riep ze steeds. Ik moet ook al steeds lopen van je en nou ook nog vroeg m'n bed uit. Om 10 uur zijn we naar Philipsburg gegaan en natuurlijk eerst langs Hector. "Woh, you've lost weight" zei hij met een ongelovelijke blik. Een mooier compliment kun je niet krijgen toch. We hebben wat winkeltjes bekeken en daarna zijn we nog even langs Manoj gegaan om even gedag te zeggen. "Is that your Mom?" vroeg hij met een verbaasde blik aan Laura. Hij herkende me gewoon niet. Mijn dag kon niet meer stuk. We hebben aan het strand wat gedronken en zijn over de boardwalk terug gelopen naar de plaats waar de dollarbusjes stoppen. Laura had namelijk besloten om haar ticket voor Florida die middag nog in orde te maken, dus terug naar huis, douchen en weer op weg naar Simpson Bay. Donderdag 29 maart gaat zij naar Tyrel in Florida. Zij heeft een enkeltje geboekt en de komende week moet zij dan nog een enkeltje boeken van Florida naar Nederland want je komt Amerika niet in met een enkeltje. De zomermaanden blijft ze in Nederland. Daarna gaat ze weer terug maar of dat Florida of Sint Maarten wordt dat is nog niet bekend. Al met al best wel spannend, zowel voor haar als voor ons. Ergens in mijn achterhoofd weet ik toch wel dat ze niet in Nederland wil blijven.
Over vandaag valt niet veel te vertellen, want we hebben de hele dag met Roxy aan het strand van Mullet Bay gelegen. Ik heb al een aardig kleurtje gekregen maar vergeleken bij al die gasten hier ben ik nog steeds een bleekscheet. Op dit moment is Laura aan het werk en ik zit op haar werk lekker te internetten. Jullie horen weer snel van me.

Groetjes
Marleen

• 10 Maart 2007 - 23:18

Joke:

He, Marleen ik lees niet dat je al Hagendas heb gegeten! Je loopt genoeg dus het mag wel hoor van Annie B. (hi,hi) en voor Laura .......... je moeder wil gewoon lang van je genieten daarom moet je vroeg op. Leuk die foto's.

Groetjes en tot het volgende bericht!

• 10 Maart 2007 - 23:38

Joke:

helaas de chatbox doet het niet.

• 11 Maart 2007 - 02:17

Sha:

Ik zal je raad zeker opvolgen, ik zie dat jij voor de volle 100% geniet, so keep it up:)
    Leuke site!!

Sha

• 13 Maart 2007 - 19:03

Je Mannetje:

Hoi meisies leuk dat jullie het lekker hebben.
    Het zal best vreemd zijn om al die mensen te ontmoeten die je niet meer gezien hebt na dat je zo bent afgevallen, voor ons begint het al normaal te worden.
    Niet te veel ijsjes eten anders begin je misschien weer op die foto te lijken en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
    heel veel plezier nog dikke kus voor Laura en tot schrijfse