Het is niet leuk maar wel grappig........... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Het is niet leuk maar wel grappig........... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Het is niet leuk maar wel grappig...........

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

14 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Jeetje, ik ben alweer over de helft van mijn verblijf hier op Sint Maarten. We hebben het ontzettend naar ons zin en we hebben samen de grootste lol. De titel van dit berichtje zegt al genoeg. Zondagavond lig ik in bed en Laura was aan het bellen met Tyrel. Ik was in slaap gevallen en naderhand kwam zij ook in bed. Plotseling begin ik te lachen en mompel, haha, het is niet leuk maar wel grappig en ik lig vervolgens helemaal in een deuk. Laura dacht dat ik wakker was en vroeg wat er zo grappig was. Ik gaf geen antwoord en kwam ze tot de ontdekking dat ik sliep en gewoon in mijn slaap een lachstuip had. Ik laat maar even achterwege waarom ik zo moest lachten. Het is natuurlijk onze vaste slogan geworden deze week. Op het moment zit ik bij Mc Donald's te internetten en Laura haalt de fiets op waarmee ze een ongeluk heeft gehad. Die is gemaakt door Tri Sport en moet weer worden teruggebracht naar Roxy. Daarna moet ze even naar Kim Sha Beach om haar salaris op te halen. Als ze terugkomt moet ik mijn verhaaltje afbreken en ga ik vanavond weer verder. Maarrrrrr......wat hebben we allemaal gedaan? Zondag zijn we nog een keer naar het strand van Mullet Bay gegaan. Het was er zo heet dat we na 2 uurtjes zijn gevlucht. Jammer want het water is daar zo heerlijk, maar om nou een paar uur alleen in het water te liggen..... Het is de bedoeling dat ik ook een beetje een kleurtje krijg toch!!! Dat is overigens aardig gelukt want ik ben behoorlijk verbrand. Ik heb nog wel factor 20 gesmeerd. Daarna hebben we wat winkeltjes bekeken in Mayo en zoals gewoonlijk kon ik niet zomaar voorbij de Haagen Dazs lopen. Wat een straf om daar een ijsje te kopen. Maandag was Laura een dagje vrij en zijn we naar Marigot geweest. We hebben gezellig rondgelopen, gewinkeld, geluncht en in de West Indies Mall een cappuccino gedronken. We werden een beetje melig en dat werd ons niet in dank afgenomen door de andere aanwezigen. So what!!! 's-Avonds hebben we met Roxy, Colin en Curtis bij Lal's gegeten. Dinsdag zijn we richting Philipsburg gegaan. Laura had een koffer nodig want de koffer die ze meegenomen had was helemaal stuk.

Tja, nu moet ik even afbreken. Het berichtje wordt vervolgd. Tot straks.

Ben ik weer. Ik zit nu niet meer bij Mc Donald's maar aan de overkant bij Ric's Place. Wat een gedoe om een beetje te kunnen internetten. Laura was inmiddels terug maar is nu weer weg. Ze moest een uur later komen. Hoezo de Antillen? Maar afijn, dinsdag naar Philipsburg op zoek naar een beetje behoorlijke koffer. We hebben er 1 gevonden maar die moest ook nog mee het dollarbusje in. Even voor de goede orde. Als je je hier wilt verplaatsen op Sint Maarten dan rijden er overal dollarbusjes rond. Je gaat gewoon langs de kant van de weg staan en steekt je hand op als er zo'n busje aankomt. Als je op de plaats van bestemming bent roep je: "Can you stop here please". Je geeft 1 dollar aan de chauffeur en je stapt uit. Klaar is kees. Echt lachen hoor. Ook gebeurt het vaak dat er een bekende langs komt als we staan te wachten. Maar.... dit keer niet dus met het grote gevaarte het dollarbusje in. Thuisgekomen hebben we nog even rustig gezeten en toen naar Fathoms. Ja en toen gebeurde het. Domme doos die ik ben. Ik had mijn leesbril aan mijn t-shirt gehangen en in het dollarbusje in hij schijnbaar gevallen. Ik merkte het op het moment dat het busje wegreed en kon niets meer doen. Meestal rijdt het busje door naar Mullet Bay en komt dan weer terug, maar er rijden er wel honderd op het eiland en welk busje was het. Ik heb ruim anderhalf uur aan de weg gestaan maar zonder resultaat. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Jaren heb ik met een eenvoudige bril op mijn neus (lees: boven op mijn hoofd) gelopen en nu had ik een hele mooie, verlies ik het. Grrrrrrr. Maar ja, ik kan er nu toch niets meer aan doen. Het waardeloze was wel dat ik niet eens de menukaart kon lezen. Gelukkig had ik het oude brilletje wel meegenomen ook al is de sterkte een stuk minder maar ik zie nog altijd meer dan zonder brilletje. De laatste twee dagen is het weer niet zo best. Het is wel warm maar de zon is ver te zoeken. Schijnbaar ook even met vakantie.

Nog 4 daagjes genieten hier en dan ben ik weer terug in ons koude, regenachtige kikkerlandje. Aan de ene kant mis ik mijn twee Nico's en Bibi heel erg maar aan de andere kant wil ik ook graag bij Laura zijn. Nog maar even genieten van haar.

Groetjes
Marleen

• 14 Maart 2007 - 20:26

Joke:

Wat een belevenissen. Mooie foto's. Geniet nog even. We hebben een hoop te babbelen als je terug bent.

groetjes

• 14 Maart 2007 - 21:57

Ikke:

jippie aij jhee op naar het land van de cojbojs en rooie mensen pauw pauw pang pang uhg uhg.Nog veel plezier en geniet van elkaar groetjes van ons Nico en Nico

• 15 Maart 2007 - 08:21

Ingrid V. R.:

Wat heb je het weer voor elkaar. Wat een mooie foto's. Geniet er nog maar van met Laura, want het vliegt zo om die paar dagen. Groetjes Ingrid

• 15 Maart 2007 - 20:07

Hennie:

Weer een leuk verhaal, volgende keer ga ik mee
    Nog veel plezier, geniet van elkaar
    liefs
    Ben & Hennie