Een gelukkig 2007 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Een gelukkig 2007 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Een gelukkig 2007

Door: Nico en Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

31 December 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Wij zijn alweer ruim twee weken terug van onze rondreis door Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Een reis waar we met heimwee aan terug denken. Wat was het schitterend en wat hebben we veel gezien. Een geslaagde vakantie met een leuke groep. We hebben mailtjes gehad van een aantal mensen en vanmiddag heb ik even gezellig met Gretha gebabbeld door de telefoon. In het nieuwe jaar spreken we snel af.
Wij hebben genoten van de foto’s van Henk & Gea en Roland & Linette die geplaatst zijn op een speciale site. Een selectie van onze foto’s waar mensen van de groep op staan plaats ik ook op deze site maar dat zal nog even duren. Sinds 2e kerstdag ben ik gezegend met een peesontsteking in mijn rechterschouder:cry:. Behoorlijk pijnlijk, maar met de medicijnen is het nu wel uit te houden. Onze foto’s staan nu wel op onze site.

Rest ons om jullie allemaal een gezond, gezellig, spetterend maar vooral een reislustig 2007 toe te wensen.

Liefs
Nico en Marleen

Reacties op de site zijn altijd welkom hoor:lol:.

• 31 December 2006 - 18:01

Joke:

Hallo luitjes, leuk weer een bericht te lezen. Ik wens jullie een gezellige avond en dat 2007 maar een gezond en gelukkig jaar mag worden.

• 01 Januari 2007 - 18:36

Yohanna Fernandez:

Hoi Marleen en Nico,

Leuke reisverslagen en krijg gelijk flashbacks en heimwee aan een zeer geslaagde vakantie die vooor mijn gevoel iets te kort duurde.
    Ik wens jullie al het goede voor 2007 con mucha salud, amor, felicidad y dinero!!!!
    Hopelijk kan ik snel de foto's die ik heb op het internet plaatsen, want het is een beetje erg druk en chaotisch geweest na mijn vakantie (ze hebben mij erg gemist blijkbaar). Er zijn touwens veel foto's "mislukt" bij mij (niet scherp). Misschien is een fotografie cursus wel wat voor mij?
    Liefs,
    Yohanna

• 01 Januari 2007 - 21:51

Roland & Linette:

Jullie ook alle goeds voor dit jaar toegewenst en sterkte met de peesontsteking. Is dat gekomen door teveel het glas te heffen ?

• 02 Januari 2007 - 10:09

Nico Wognum:

Dag Nico en Marleen,
    Uiteraard een gezond en een voorspoedig 2007!
    We hebben genoten van de reisverhalen die goed gedocumenteerd waren. En nu weer het nieuwe jaar tegemoet. Laten we elkaar zien om jullie foto's te bekijken!

Veel liefs en kussen van Ria en Nico

• 05 Januari 2007 - 08:17

Joke&Jo:

Hoi,

Heel erg bedankt dat we konden meegenieten van jullie mooie
    foto's en je reisverslag,Marleen.
    We wensen jullie alle goeds voor 2007 en vooral nog veel reisplezier.

Groetjes,Joke&Jo.

• 07 Januari 2007 - 11:20

Valeire En Roza:

Wij jullie een goed 2007 en nog veel reis genot.Maar mijn jaar is iets minder goed gestart,Valeire is een stukje van zijn linker wijsvinger kwijt. Maar dat houdt ons niet tegen om in februari terug op reis te vertrekken. Ik hoop dat er voor jullie ook nog enkele reizen gepland zijn voor dit komende jaar. Nog een goed 2007 en veel reisgenot.
    Bedankt voor de mail
    groetjes
    Valeire en roza

• 09 Januari 2007 - 08:52

Hilco En Gretha :

hallo,
    ik wens iedereen een gezond 2007.Helaas kan ik de foto's niet mailen ,maar voor degene die ze wil stuur mij een berichtje en ik stuur ze jullie op een cd-rom.
    groetjes