Kuta
Door: Nico en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen
21 December 2009 | Indonesië, Bali
Vandaag doen we hetzelfde als afgelopen vrijdag. We nemen de shuttlebus naar Kuta waar we afgezet worden bij Discovery Shopping Mall. We lopen kris kras door de straatjes van Kuta naar Bali Mall Galleria, maar het is haast niet uit te houden zo heet is het. Eenmaal op de Sunset Road hebben we een groot probleem. Hoe komen we aan de overkant? Steek de A-6 maar eens over. Uiteindelijk lukt het ons maar vraag niet hoe. We drinken eerst koffie en slenteren daarna door het winkelcentrum maar het is niet veel. Toos voelt zich niet lekker en gaat samen met Wil terug naar het hotel met de taxi. Gretha d’r gelnagel is afgebroken en laat het in een nagelstudiootje herstellen. Moet zeggen dat het keurig netjes gemaakt is. Daarna nemen we een taxi naar de Carrefour, een leuk winkelcentrum richting het noorden van Kuta. Het bestaat uit een supermarkt, dezelfde als in Frankrijk, met heel veel winkeltjes erbij. Als je over een paar jaar op Bali terugkomt, moet je niet gek opkijken als er een Dirk v.d. Broek is. ’s-Avonds is Toos redelijk opgeknapt en eten we in ons favoriete restaurant tegenover het hotel. Dit keer valt het eten erg tegen. Ach, je kunt niet alles hebben. Morgen hebben we een druk programma. ’s-Morgens is er een workshop Balinese massage wat we willen zien. Altijd leerzaam voor mij. Rond 12 uur is er een crematieceremonie en ’s-middags naar de pedicure. Misschien pakken we nog een massage er achter aan.
Groetjes
Nico en Marleen
22 December 2009 - 10:48
Marja:
Nou Marleen, als je terug bent ga je de Balinese massage maar op mij uitproberen.
groetjes aan iedereen.