Genieten van de laatste dagen
Door: Nico en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen
10 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Zondag
Vandaag is onze laatste dag op Curaçao, dus genieten we nog even van het strand en het zwembad. Het grootste gedeelte van de koffers hebben we ingepakt en de rest komt morgenochtend wel. Van zonnen komt niet veel, het is of liggen onder de parasol of dompelen in het zwembad. Zelfs het water is warm. ’s-Avonds eten we bij Zanzibar Beach & Restaurant, waar we de eerste avond en vorige week zaterdag ook hebben gegeten. Zanzibar was door de tropische storm Omar zwaar getroffen en er is keihard gewerkt om de schade te herstellen. Er was dan ook bijna niets meer van te zien, een knap stukje werk van deze mensen.
Maandag
Fanatiek als ik ben zwem ik om 7 uur ’s-morgens 40 baantjes. Jullie zullen me voor gek verklaren maar het is heerlijk. Een uurtje later ontbijten we op ons balkon en genieten nog even van het prachtige uitzicht. We moeten om 12 uur ons huisje uit en om 1 uur worden we opgehaald om naar het vliegveld te gaan. We hebben dus alle tijd en doen rustig aan, koffiedrinken, douchen, alles in aangepast Antilliaans tempo. Dat is wel nodig ook want het is wederom bloedheet. Rond het middaguur zitten we bepakt en bezakt bij de receptie. Er staat een lekker windje en het is goed uit te houden. Op het vliegveld staan we niet lang in de rij. We schrikken van het gewicht, de ene koffer 21 kg en de andere 24,5 kg. Ook Marja heeft 24,5 kg. Hoe kan dat nou? We hebben niets gekocht en zelfs dingen weggegooid, ach het zal wel aan de weegschaal liggen. Voor de controle willen we al ons drinken weggooien maar dat blijkt niet nodig. Tijdens het wachten skypen/msn-en we nog even met het thuisfront en zonder vertraging vertrekken we naar Nederland. Na een lekkere maaltijd nemen we voor de zekerheid een slaappil om toch een paar uurtjes slaap mee te pikken. We hebben veel gezien en gedaan, genoten van zon en strand, af en toe geluierd en lekker gegeten. We kijken terug op een fantastische vakantie.
Groetjes
Nico, Marleen en Marja
11 November 2008 - 23:47
Ingrid:
En vanuit het koude kikkerlandje hebben wij weer genoten van jullie reisverhalen. Bedankt weer. Groetjes en tot gauw. Ingrid -
12 November 2008 - 03:58
Ria:
Hardstikke leuk jullie laatste bericht.
Waarschijnlijk liggen jullie al op één oor in Nederland. Ik kon de slaap niet vatte 12 nov.
en zit om 5 uur in de kamer achter mijn PC schrik ik me rot. Mijn hotmail (hetgeluid niet zachter gezet) dat ik een berichtje had.Kijk ik is het van 10 nov. uit Curacao. Had wel weer wat te lezen.
Ga maar weer proberen of ik toch nog een uurtje kan knappen.
Luidjes de groetjes en tot ziens.