11-12e dag Chiang Mai - Bangkok - Jomtien - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu 11-12e dag Chiang Mai - Bangkok - Jomtien - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

11-12e dag Chiang Mai - Bangkok - Jomtien

Door: Nico en Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

09 Mei 2007 | Thailand, Chiang Mai

Hallo allemaal,

Even snel een berichtje want ik moet heel snel van internet af. Het is namelijk al gesloten maar ik mocht nog even.
We hebben de laatste dag in Chiang Mai een mountainbike tocht gedaan. Echt schitterend. Later vertel ik hier meer over. Gisteravond dus om 6 uur in de trein richting Bangkok. We zitten in een heuse couchette, twee personen per zitje, de één slaapt boven de ander slaapt beneden. We vertrekken om ongeveer 16.45 uur. In een rijdende trein staan de paffers op 1m2 in de tussenwagon te stomen met, je gelooft het niet, de deuren open. Snelheid van de trein 70 km p/u. Wat een film! Nee, dit kun je je in Nederland niet bedenken. We gaan na een uurtje richting de restauratiecoupé, gezellig! Dit wordt feesten vanavond. Kerstlampjes aan het plafond, dansen, hossen en natuurlijk drinken, en natuurlijk loeiharde Hollandse muziek. Wat een feest, het viel me mee dat de trein niet ontspoord is met al dat gehos van die Nederlanders. Ook hier zal ik later nog wat over schrijven. Het was in ieder geval lachen, gieren en brullen. Vanmorgen was het de bedoeling dat we om 7 uur aan zouden komen in Bangkok, maar we hadden 2 uur vertraging, dus we hebben 15 uur in de trein gezeten. Ondanks het gehos nog wel lekker kunnen slapen. Vanuit Bangkok met de bus naar Jomtien gereden. Daar valt het ietwat tegen.

• 10 Mei 2007 - 00:29

Laura:

Haaay Mama & Papa,

Vandaag weer gewerkt.. 2 dagen en 240 dollar gemaakt! Goed he! Maar wel hard werken, moest al het hout poetsenn.. ik kan je vertellen 90% van de boot bestaat uit hout! Maar wel leuk...

Alles bij jullie ook goed? Papa weer wat in een betere mood?

Hou van jullie!

• 10 Mei 2007 - 08:55

Joke:

Ben benieuwd naar het hele verhaal. Kijken jullie wel uit met dat gehos! Ik zal je vertellen dat we met het werk naar Friesland gaan! Iets minder excostisch dan Thailand. Nu de gezelligheid nog ......

Groetjes

• 10 Mei 2007 - 09:48

Bendevanvier:

Kan bijna niet uitblijven he Marleen, waar jij in de buurt bent, met muziek daar moet gedanst worden.
    Wel leuk zo'n trein ritje.
    Ben ook benieuwd naar de rest van het verhaal.
    Nog veel plezier !!!
    Groetjes de Bendevanvier