8e dag Antigua
Door: Nico en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen
09 December 2006 | Guatemala, Antigua
Nico is gelukkig een beetje opgeknapt. Vandaag hebben we een vrije dag. Heerlijk!!! We doen rustig aan en slenteren met Hilco, Gretha, Valere en Rosa door het stadje Antigua. We hebben even geen zin in cultuur dus bekijken de mensen op strat, de winkeltjes, de straatjes en het postkantoor. We lunchen in een klein restaurantje. Nico wil nog steeds niets eten. Ik bestel een tomatensoep met mozzarella en een sandwich met ham en kaas. "La cuenta", toch zeker wel 2,60 euro. Echt niet te geloven. We slenteren verder over de markt en ik neem een lekkere bananasplit in een kleine ijssalon. Met slenteren gaat ongemerkt de tijd voorbij. Het is inmiddels vijf uur en we gaan terug naar het hotel. Met vijf stellen gaan we daarna eten in El Arco. Daarna nog gauw internetten en zo naar bed. Morgen vertrekken we naar Honduras (Tikal) om vijf uur. Die hards. We komen morgenavond wel weer terug naar Guatemala.
Tot morgen
Groetjes
Nico en Marleen
P.S.
De belevenissen van de 6e dag staan nu ook op de site.
Groetjes
09 December 2006 - 09:39
Bendevanvier:
Hoihoi
Zo te lezen hebben jullie het naar je zin, wij konden een paar dagen niet op jullie site, dus hadden vanmorgen heel wat leesvoer.
Het zonnetje schijnt hier nu ook weer even, ze gaan vandaag de kerstboom opzetten en Amanda moet schaatsstage geven aan mensen met een verstandelijke handicap.
Met mij gaat het in kleine stapjes de goede kant op, ik ben gister voor het eerst even naar muziekwijkcentrum geweest, daarna vonden ze me heerlijk rustig.Ik ben benieuwd naar de foto's, nou luitjes geniet en kijk uit met eten.
Groetjes de Bende