Kuusamo - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Kuusamo - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Kuusamo

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

18 Maart 2006 | Finland, Helsinki

Hallo allemaal,

Op het vliegveld van Helsinki kreeg ik te horen dat ik de prijs had gewonnen. Vrij in het begin had ik een mailtje gestuurd met de juiste bestemming maar dat is puur een gok geweest want er zijn zoveel plaatsen in Lapland. Je moest namelijk het juiste land, de juiste streek en de juiste plaats raden. Ik heb een hele mooie Lapse muts gekregen. Gaaf hoor. Vanavond zijn we in Kuusamo aangekomen. Ik ben nog nooit naar de wintersport geweest dus ik heb ook nog nooit zoveel sneeuw gezien. Echt schitterend. Ilona en ik slapen samen op een kamer. Nadat we eerst even een kwartiertje lekker lui hebben gelegen zijn we gaan eten. Daarna hebben we een sneeuwwandeling gemaakt met de zogenaamde tennisrackets onder onze schoenen. In het begin leken we wel een stel achterlijken maar naderhand ging het lopen makkelijker. Vreselijk gelachen. Op het moment zitten we in de karaoke bar en Ilona en Harry hebben net een Fins liedje gezongen. Kortom, ik heb niet alleen spierpijn van het ongeluk maar ook spierpijn in mijn buik van het lachen. Morgen komt het spannendste, ik ben echt benieuwd hoe het is om op een sneeuwscooter te rijden. Jullie horen weer snel van me.

Groetjes
Marleen

• 18 Maart 2006 - 03:42

Nardy:

Ik volg je op de voeten...uhh sneeuwsporen.Haha. Wat gaaf zeg! Wow. Hopelijk liggen jullie daar wel lekker warm,na de warmte van Sint Maarten.Heel veel plezier morgen op de scooters in de sneeuw. (Als je nu valt val je i.i.g.zacht). Zwaai zwaai uit SXM

• 18 Maart 2006 - 08:30

Karin:

zo zit je in de zon en zo in de kou. heb ik iets gemist,hoe kom je nou in finland?doe je de groeten aan jari.

• 18 Maart 2006 - 09:05

Ingrid:

Je bent een bofkont hoor, nog een prijs winnen ook, leuk proficiat. Geniet ervan want een paar dagen zijn zo voorbij en veel plezier op de sneeuwscooter, doe voorzichtig.

• 18 Maart 2006 - 14:26

Ben N& Hennie:

Leuk, Kuusamo, wij zijn daar ook geweest. In welk hotel zitten jullie?

Ik wou dat ik er bij was, het is daar zo mooi, zijn jullie naar het Ruka gebergte geweest om te skieen en naar de grens van Rusland dat is niet zo ver daar vandaan.
    Mail even wat foto's door als het mogelijk is.

Nog veel plezier, en was de overgang niet dramatisch?

Geniet ervan
    Ben & Hennie

• 18 Maart 2006 - 18:16

Laura:

Ben blij dat je het zo naar je zin hebt mammie! Ik geniet hier toch nog even van de heerlijke zon ;)

Dikke kus

• 20 Maart 2006 - 13:15

Nardy:

Ooooooooooo wat een mooie foto's! gaafffff! zeg. heb je genoten? En collegae flink ingezeept met zoveel sneeuw? haha.