Terug in ons koude kikkerlandje
Door: Nico en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen
03 Januari 2006 | Nederland, Amsterdam
Na een traantjesrijk afscheid op Sint Maarten zijn we weer terug op Nederlandse bodem. Ontzettend koud, het is maar een verschil van ongeveer 27 graden. We hebben een goede reis gehad met een spectaculaire jaarwisseling. Of misschien moeten we juist zeggen dat we één van de weinige mensen zijn die geen jaarwisseling hebben meegemaakt. Hoe moet dit nu weer uitgelegd worden? Het is namelijk zo dat je in verschillende tijdzones vliegt. Terug naar Nederland houdt dat in dat er steeds een uur bijkomt. Op een scherm is steeds de lokale tijd op de plaats van bestemming en de lokale tijd op de huidige positie te zien. Op een gegeven moment vlogen we heel lang in een bepaalde tijdzone. Het was 23.36 uur en na 9 minuten was het 00.45 uur, wat inhoudt dat we geen wisseling om 00.00 van het ene jaar naar het andere jaar hebben gehad. Heel bijzonder om mee te maken. We hebben wel champagne gehad en er was vuurwerk op het scherm te zien.
De laatste dagen op Sint Maarten waren gezellig. Laura hoefde niet te werken en we hebben nog veel leuke dingen gedaan. We hebben gewinkeld in Maho en Philipsburg. In Maho is een lekkere ijswinkel waar we niet zomaar voorbij konden lopen. De favoriete smaken waren Pralines & Cream met Strawberry Cheececake. Verschrikkelijk lekker. We zijn met Betsie en Bibi naar het strand geweest. We hebben gezwommen op Maho beach en we hebben op Divi Divi gekeken naar de Queen Mary II. De laatste avond hebben we gegeten bij Pineapple Pete waar we inmiddels bekend zijn en zo’n beetje als V.I.P. behandeld worden. We kunnen terugkijken op een geslaagde vakantie met als hoogtepunt het samenzijn met Laura. De laatste ochtend voor ons vertrek kwam Nardy, de Nederlandse buurvrouw van Laura, samen met haar dochtertje Bloem oliebollen brengen die we gelijk van kant hebben gemaakt. Het smaakte heerlijk en zo hadden we toch een beetje het gevoel van een naderende jaarwisseling.
We zijn terug uit het paradijs en we voelen ons heel gelukkig, maar missen Laura ontzettend.
Groetjes
Nico en Marleen
03 Januari 2006 - 10:10
Ingrid:
Nou Marleen en Nico, weer welkom in ons koude landje.
Toen ik jullie afscheidsfoto's zag, werd het bij mij ook vochtig in de ogen. Jullie hebben het ook fantastisch gehad, heerlijk toch. Nu maar weer aftellen naar de volgende uitstap daar naar toe? Nou luitjes ik zie jullie zondag 8 januari weer, dan kunnen we weer bijkletsen. -
04 Januari 2006 - 01:14
Nico En Marleen:
Al jullie verhalen en foto's nog eens bekeken en ben tot de conclusie gekomen, dat jullie het fantastich hebben gehad.Het weerzien met jullie dochter en fijn om te zien dat ze het naar haar zin heeft.De traantjes van afscheid horen er nou eenmaal bij. Jullie kunnen je gelukkig prijzen dat je deze reis heb kunnen maken.Niet iedereen kan zo'n reis maken met de huidige eurie's en dan moet je toch echt wachten totdat je dochter na een jaar zonder dat jullie haar hebben geknuffeld weer thuis komt.Blijf nog lekker na genieten al is het hier geen paradijs maar het is wel jullie thuis.
Groetjes ook voor (kleine)lange Nico, die is ook blij dat jullie weer thuis zijn.Groetjes Ria -
09 Januari 2006 - 15:39
Laura:
Er was eens een mevrouwtje dat heel graag een berichtje op haar site wilde. Zij bleef maar zeuren en zeuren bij haar dochter, die op het strand liggen een leukere bezigheid vond dan een berichtje op mama´s site zetten. Dat mevrouwtje ben jij en die dochter ben ik ... hihihi
POTVERDORIEEE!!
Ik bepaal zelf wel wanneer ik een berichtje wil schrijven.. JA? HEEFT U DAT BEGREPEN?? MOOI!
Want dat moment is nu dus! :D hihihi Neem een voorbeeld aan papa, die vraagt niet om berichtjes!
Veel plezier in de kou.. ;)
Hou van jullie.. -
09 Januari 2006 - 17:07