Lord Sheffield - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Lord Sheffield - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Lord Sheffield

Door: Nico en Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

28 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Ik heb alvast een aantal foto's geplaatst. Het bijbehorende verhaal plaats ik vanavond.

Groetjes
Nico en Marleen

Daar ben ik weer!!! Weliswaar midden in de nacht want het is inmiddels over enen, dus bij jullie over zessen in de ochtend. Ik ben de hele avond bezig geweest met het branden van de foto´s van Laura. Jeetje, wat heeft die een foto´s gemaakt de afgelopen maanden. Logisch dat computers vastlopen!!!
Waar was ik zo´n beetje gebleven. Oh ja, ik weet het weer. Kerstavond was hier echt gezellig. We zijn gaan eten bij Pineapple Pete. Laura en ik hadden de slappe lach, de hele avond waren we bezig en konden niet stoppen. Als je mij nou vraagt waarom….., het begon bij een stomme foto die Laura van mij gemaakt had, maar wat later op de avond begonnen we al te lachen als we elkaar aankeken. Iedere keer als ik weer zo´n gekke bek trok dan lag zij dubbel onder de tafel. Arme ober, hij zal wel gedacht hebben……Nico schaamde zich dood en is uiteindelijk een stukje gaan wandelen want hij werd echt gek van ons.
Wat hier nou zo leuk is met Kerst is dat iedereen die je tegen komt MERRY CHRISTMAS tegen je zegt. Dat kennen we niet in Nederland. Later op de avond zijn we gaan kijken bij het Santa Claus House. Het huis staat aan de Franse kant van St. Maarten en iedereen mag gewoon binnen komen lopen. De hele tuin is verlicht, compleet met een zwarte kerstman en een zwarte baard. Vervolgens waren alle ruimtes van het huis in kerstsfeer gehuld. In de keuken kregen we van de vrouw des huizes een glaasje Guavaberry en een schoteltje met cake. Het was heel indrukwekkend en ik kan haast niet beschrijven wat we daar gezien hebben. De vrouw vertelde dat ze twee maanden bezig is om het hele huis in kerstsfeer te krijgen.
Eerste kerstdag zijn we naar Cupecoy Bay geweest. Mooie rotsen en een romantisch strand. Loek en Nannie wonen nu bijna twee en een half jaar hier op het eiland en zijn daar nog nooit geweest. Moet je nu toch echt een keer naar toe hoor Nan, het is echt schitterend daar.
´s-Avonds hebben we traditioneel gegourmet.
Tweede kerstdag kennen ze hier niet op het eiland en ik was dan ook verbaasd dat alle winkels gewoon open waren, zelfs de supermarkt. En daar komt het, de derde kerstdag hebben we een zeiltocht gemaakt op de Lord Sheffield. Woh, dat was echt super!!! De Lord Sheffield is een oud zeilschip wat gebouwd is in Canada. Het was een prachtig gezicht toen die zeilen naar beneden kwamen. We zijn van Great Bay naar Long Bay gevaren. Long Bay is het mooiste strand van St. Maarten en daar vertoeven vaak celebrities. Op dit moment verblijft Pierce Brosnan (James Bond) er, maar helaas WE DIDN’T SEE HIM. Als we in Nederland terug zijn dan zullen jullie wel gek van ons worden want hier raken wij niet over uitgepraat, “A Real Paradise”. Op het schip hebben we een aardig kleurtje gekregen. Erwin, je hebt het goed gezien hoor!!!

Groetjes

• 28 December 2005 - 14:26

Joke:

Nou de foto's zeggen eigenlijk al genoeg, maar oke die verhalen lees ik ook graag.
    Tjee heerlijk ziet dat er toch uit. Ik wacht af!!

• 28 December 2005 - 20:57

Erwin:

In één woord geweldig.
    En ik weet het niet maar volgens mij zijn jullie aan het verkleuren.

Geniet er maar goed van.

O.ja, Ajax heeft gewonnen met 3-2 van Groningen.

• 29 December 2005 - 01:21

Hoi Zeebonken,:

Het is weer fantasties!

Ria

• 29 December 2005 - 09:26

Ingrid:

nou wat is dat mooi zeg.
    wat een pracht allemaal.
    wat zal dat lekker geweest zijn op die boot, jullie komen zwart terug.
    Dat zal tegen vallen 1 januari het is hier erg koud. Komen jullie nog even naar het surfstrandje of anders naar de nieuwjaarsreceptie. Marleen en Nico geniet er nog maar van.

• 29 December 2005 - 12:53

Dorith:

Wat een mooie foto's weer!! ik wil terug!!!

• 30 December 2005 - 12:55

Bea:

Nou luitjes geniet er nog even van, vandaag nog lachen gieren brullen, morgen komt het afscheid weer, zal niet meevallen om weer gedag te zeggen voor een paar maanden. Maar jullie hebben weer prachtige herinneringen opgedaan.
    De foto's zijn zoals altijd geweldig en de kleur van de zee, ziet er heel aantrekkelijk uit.
    Geniet zeker nog even van de tropische temperaturen, want hier is het bibber de bibber en voor vanmiddag is er een weeralarm afgekondigd.
    Trouwens nog weinig van te merken.Vanuit een winters Almere wens ik jullie een gezellige oudejaarsdag en een goede nieuwjaarsvlucht en uiteraard een Gezond, Sportief 2006

• 30 December 2005 - 12:55

• 30 December 2005 - 12:56

Bea:

ik h last van een trillende muisvinger:-) geloof ik

• 30 December 2005 - 16:51

Ben & Hennie:

Blijf daar maar, hier hebben we een weeralarm.
    In Enkhuizen merken we er nog niets van.

Als jullie niet blijven dan zie ik jullie 1 januari, geef Laura maar een dikke knuf van ons.

groetjes en een prettige jaarwisseling in de lucht.

Ben & Hennie

• 31 December 2005 - 01:13

Knallend 2006 In!:

Nog even een berichtje op de valreep.Straks appelflappen bakken en dan oppeuzelen met een drankje erbij en dan knallend 2006 in.Voor jullie zit het er weer bijna op maar wel een vakantie waar je op terug kan kijken.Het weerzien van jullie meissie maar straks ook weer het afscheid maar wel met een lach en een traan.Jullie hebben gezien dat ze het aardig voor elkaar heb daar in St.Maarten en je geen zorgen hoeft te maken.Verder wens ik jullie nog een fijne jaarwisseling en een goede vlucht.

Ria

• 31 December 2005 - 10:51

Tamarah:

Wooowww wat een super mooie fotos en ik weet wel zeker dat jullie een kleurttje hebben gekregen