Ik ga de uitdaging aan!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Ik ga de uitdaging aan!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Ik ga de uitdaging aan!!

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

07 April 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Op 10 en 11 oktober 2009, loop ik mee met vele anderen in A Sister’s Hope 60K, een tweedaagse 60 kilometer lange wandeling van Amersfoort naar Amsterdam. Ons doel is heel duidelijk: een groot geldbedrag ophalen om meer en beter onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. We proberen op deze manier een grote stap te zetten naar genezing.

Hopelijk kunnen jullie me steunen in deze uitdaging. Om deel te mogen nemen aan dit fantastische evenement heb ik toegezegd minimaal € 1500,00 in te zamelen. Uiteraard probeer ik meer dan dit bedrag op te halen. Ik hoop het bedrag uiteraard zo snel mogelijk op te kunnen halen zodat ik me in de zomer kan concentreren op het trainen voor de wandeling.

Het is een hele uitdaging voor me om twee dagen achter elkaar 30 kilometer te lopen, maar ik ben van plan me goed voor te bereiden en ben aan het trainen zodat ik elke kilometer uit kan lopen. Het is een belangrijk doel voor mij, voor ons allemaal.

Het opgehaalde geldbedrag door Stichting A Sister’s Hope 60K zal verdeeld worden over meerdere begunstigden binnen Nederland, allemaal met hetzelfde doel; onderzoek naar borstkanker. Daarom wil ik jullie vragen of jullie deze tweedaagse wandeling en daarmee onderzoek naar borstkanker zou willen ondersteunen. Jullie kunnen jullie donaties en/of sponsorgelden overmaken naar:
Postbankrekening 2947137
T.n.v. Stichting A Sister's Hope te Amsterdam
O.v.v. Marleen Wognum, deelnemersnummer: 1371

Meer informatie over de organisatie en het doel kunnen jullie vinden op de website: www.asistershope.org. De wandeling zal gehouden worden op 10 en 11 oktober 2009 in de oktober borstkanker awareness maand.

1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Van elke 200 borstkankerpatiënten is er één man. In de leeftijdscategorie 40 tot 55 jaar is bij vrouwen borstkanker doodsoorzaak nummer 1! Meer dan 1,2 miljoen mensen wereldwijd krijgen dit jaar de diagnose borstkanker. 3287 mensen krijgen die diagnose vandaag de dag te horen.

Ik wil graag mijn bijdrage leveren in deze strijd en doe dat door deel te nemen aan A Sister’s Hope 60K. Zouden jullie me hierin willen steunen? Het is een flink bedrag maar alle kleine beetjes helpen!! Het moet gewoon lukken. IK ga de uitdaging aan!!

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie mij telefonisch bereiken op 06-40074224 of via e-mail: marleengaatdeuitdagingaan@hotmail.com

Degene die mij willen steunen zouden die een berichtje naar mij kunnen sturen zodat ik enigszins bij kan houden hoe mijn stand is.

Heel hartelijk bedankt.

Groetjes