We zijn er bijna.... - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu We zijn er bijna.... - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

We zijn er bijna....

Door: Nico en Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

13 September 2008 | Spanje, Blanes

Hallo allemaal,

Het is vrijdagavond half 7 en we gaan op weg naar Spanje, maar pfff... wat een toestand!!! De regen komt de hele middag al met bakken naar beneden. Alhoewel auto en caravan voor het grootste gedeelte ingepakt zijn moeten de laatste spulletjes er toch echt nog bij. Het lukt me niet om het droog over te krijgen. Jammer dan!!! Dan staat in heel Nederland ook nog eens ruim 500 km file. Het 1e uur rijden we 62 km, het 2e uur 50. Dat schiet niet op als je er 1650 te gaan hebt. Maar.... we klagen niet hoor, we gaan tenslotte de zon tegemoet. Vanaf de Belgische grens kunnen we redelijk doorrijden. In Luxemburg overnachten we. Het is inmiddels droog maar wel ijskoud. Laura d´r neus is zowat bevroren. Om half 7 vervolgen we onze reis, de drukte valt mee maar het regent verder de hele dag. Even voorbij Valence breekt de zon door. Eindelijk, we genieten ervan. Op een paar spastische bewegingen van mij na verloopt de reis rustig. Bloed, zweet en tranen blijven uit. Gelukkig maar. We naderen rond 6 uur de Spaanse grens en we besluiten om de nacht door te brengen op ons vertrouwde stekkie in Blanes waar we om half 9 arriveren. Wat is het heerlijk om hier even terug te zijn.

Groetjes
Nico en Marleen

• 14 September 2008 - 22:17

Ingrid:

Zo vakantie gangers, Geniet er maar van want in Spanje is het goed weer. Griekenland, Italie, zo naar het noorden is het slecht. Ik kijk al weer uit naar jullie verhalen en foto's. Groetjes Ingrid

• 15 September 2008 - 07:05

Joke:

Spanje olé, fijn te horen dat de reis goed verlopen is. Nu genieten van de zon, zee en de rust. Ben best jaloers, zeker omdat mijn ouders ook al richting Benidorm vertrokken zijn...!

groetjes Joke

• 15 September 2008 - 14:15

Karin:

wij hadden mooi weer van het weekend,zaterdag heerlijk zonnetje,zondag heerlijk zonnetje in de arena..........gewonnen ,ook weer meegenomen.nou geniet verder van je vakantie,veel zon ,lekker eten en een heerlijke coktail..groetjes karin