Het is bijna zover............, maar.........
Door: Nico en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen
08 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam
Nog 14 dagen en dan zijn we op weg naar Beijing in China. Maar er is wel een piepklein kinkje in de kabel gekomen. Vorig weekend hebben we 4 heerlijke dagen in Parijs doorgebracht. We hadden een hotelletje voor 3 nachten geboekt in Torcy, een plaatsje tussen Parijs en Euro-Disney in. Zaterdag hebben we na het ontbijt de trein naar Parijs genomen. Wat een geweldige stad, een stad met veel charme, sierlijke gebouwen, gezellige terrasjes en met veel sprookjesachtig aandoende plekjes. We hebben veel gewandeld en natuurlijk ook gewinkeld. Galéries Lafayette aan de Boulevard Hausman, Place de l’Opéra, L’Eglise de la Madeleine, Place de la Concorde, Champs-Elysées, Arc de Triomphe en natuurlijk de Montmartre met de Sacré Cœur en Place du Tetre. Geweldig allemaal. We gingen om 9 uur op weg en waren ’s-avonds om 11 uur weer terug in het hotel. Zondag hebben we de auto net buiten Parijs neergezet en hebben we op de fiets kris kras Parijs verkend. We zijn langs de Seine naar de Eiffeltoren gefietst en iedere keer ging de telefoon, dus weer even stoppen om te kijken of te babbelen. Iedereen nog bedankt voor alle lieve telefoontjes en sms-jes en natuurlijk de berichtjes op Hyves. Bij de Eiffeltoren kwamen we Jesse Lee Soffer, alias Will Munson van As The World Turns tegen. We hebben een tijdje met hem staan praten, echt een lieve en leuke jongen. Natuurlijk ben ik ook even met hem op de foto geweest. Daarna zijn we richting de Arc de Triomphe gefietst en vanaf daar over de Champs-Elysées, geweldig gewoon. Bij een volgend bezoek gaan we echt meer van Parijs verkennen op de fiets. Het is echt fantastisch, wat een belevenis.
Maar nu het piepkleine kinkje in de kabel zo vlak voor onze reis naar China:
Dinsdagmorgen werd Nico wakker met verschrikkelijke pijn in zijn buik en straalmisselijk, jullie kennen dat wel… Hij is toch naar zijn werk gegaan maar moest tegen de middag opgehaald worden want de pijn was zo erg geworden dat hij niet meer naar huis kon rijden. Thuis gekomen gelijk de dokter gebeld. Die wilde eerst niet komen omdat het waarschijnlijk gewoon een buikgriepje was maar na een half uur weer gebeld te hebben kwam ze toch. Ze stuurde Nico gelijk door naar het ziekenhuis maar na onderzoek constateerden ze dat het waarschijnlijk gewoon een virusinfectie was. Uit de bloedwaarden kwam niets te voorschijn. Woensdag voelde hij zich steeds beroerder en nadat hij een glas drinken in wilde schenken en op de grond wakker werd (hij was alleen thuis) vonden we het welletjes. Toch weer terug naar het ziekenhuis en op een scan bleek toch dat zijn blinde darm behoorlijk ontstoken was, dus ’s-avonds om 10 uur nog even snel onder het mes. Op zich niets bijzonders maar wel als je over 14 dagen naar China vertrekt. Nou hebben zich al genoeg gegadigden aangemeld die met me mee willen maar ik ga toch echt alleen maar met Nico hoor. We zijn niet voor niets 30 jaar getrouwd toch!!!
Inmiddels gaat het weer helemaal goed met hem, heeft weer praatjes voor 10 en ……….. hij moppert weer. Hij ziet er een stuk beter uit, zelfs beter dan de maanden ervoor. Misschien heeft het onbewust al veel langer zitten wroeten in zijn lichaam, maar hij heeft nooit eerder last gehad ervan. Omdat de blinde darm flink ontstoken was moet hij in ieder geval tot maandag in het ziekenhuis blijven.
Dus…… we gaan gewoon naar China.
Groetjes
Marleen
Het adres van het ziekenhuis is:
Flevo Ziekenhuis
Hospitaalweg 1
1315 RA ALMERE
Afd. H1, kamer 108
08 Maart 2008 - 10:41
Karin:
jeetje dat was schrikken,gelukkig dat het weer goed gaat.en lekker dat jullie saampies naar china kunnen gaan.doe de groetjes aan nico en sterkte de komende dagen.groetjes karin -
08 Maart 2008 - 11:10
Bendevanvier:
Gelukkig maar dat jullie gaan, kan ik mijn therapie blijven volgen:-))))))
Nico beterschap we zien elkaar !!!
Dikke kusz en veel liefs -
08 Maart 2008 - 11:20
Ria:
Lullig, voor Nico, maar had je me niet even kunnen bellen?
Gelukkig gaat het weer goed. -
08 Maart 2008 - 12:41
Ingrid V. R.:
Jullie hebben ook altijd iets he. Maar gelukkig kunnen jullie lekker genieten van china. Sterkte met Nico, wens hem veel beterschap en over 14 dagen veel plezier in China. groetjes Ingrid -
09 Maart 2008 - 18:08
Ben & Hennie:
Wat een schrik, hoop dat het nu beter met hem gaat, dit is de tweede persoon die met spoed is ook eopereerd, een collega van mij (hennie) is dinsdag onder het mes gegaan, ook een blindedarm eruit, ze hadden na een jaarlang allerlei onderzoeken eindelijk geconstateerd dat het een blindendarm ontsteking was, het had bij hem geen dag langer moeten duren anders was hij er niet meer geweest. Gelukkig is Nico dat bespaard gebleven. Jullie gaan lekker naar China en geniet ervan !!!! Groetjes Ben & Hennie We bellen voor jullie weg gaan.