Gezinnetje compleet
Door: Nico en Marleen
Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen
28 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Na 8 weken zijn we weer terug in het paradijs.
Aankomende donderdag word ik 50 en ik wilde heel graag deze mijlpaal samen met mijn gezinnetje vieren dus besloten Nico en ik in september al om samen met Nico jr. en Mady naar Sint Maarten te gaan. Heel lang hebben we het geheim gehouden maar de laatste weken voor vertrek konden we het niet meer voor ons houden. Het voornaamste was dat Laura het niet te weten kwam. De afgelopen dagen werd het steeds spannender en vooral Nico jr. werd steeds drukker. Gisteren om 5 uur bracht Erwin ons naar Schiphol. Een vroegertje voor hem maar gelukkig moest hij om 6 uur zwemtraining geven dus was het niet zo erg. Erwin nog heel erg bedankt!!!! Mady d’r vader had ons zondag via internet ingecheckt en alle instapkaarten geprint. Zelfs de instapkaart van Parijs naar Sint Maarten, dus we hoefden alleen de koffers af te geven (Ja, ja ik hoor het jullie zeggen, OP TIJD). Op ons gemak zijn we door de winkeltjes gelopen voorbij de douane maar plotseling kreeg Mady hevige oorpijn. Wat nu, dat stond niet in het draaiboek. Snel pijnstillers en oordruppels gehaald en gelukkig gaat het nu wel weer. We hebben een goede vlucht gehad met de Air France alleen het overstappen in Parijs is wel een heel gedoe. Charles de Gaulle is zo verschrikkelijk groot en we werden zelfs met de bus van de ene terminal naar de andere terminal gebracht. We zijn zo’n 15 uur onderweg geweest. Met de KLM is dat iets eenvoudiger. Je vliegt van Schiphol rechtstreeks naar Sint Maarten in 8 uur. Het enige nadeel is dat de KLM 3 x per week naar Sint Maarten vliegt en de Air France iedere dag. In het vliegtuig zaten we net voor de vleugel dus het uitzicht tijdens de landing was weer spectaculair. Laag over de zee, een klein stukje strand, landen en volop in de remmen. Woh, echt gaaf hoor. Loek en Nannie stonden op het vliegveld en hadden geregeld dat Laura om 4 uur moest werken. Normaal moet ze om 6 uur werken en aangezien je van het vliegveld naar het huis van Loek en Nannie langs de Soggy Dollar Bar moet rijden zijn we de andere kant op gereden via de Lowlands naar Marigot. Nico jr. en Mady zagen dus gelijk een deel van de eilandtour die we in de komende dagen nog gaan doen. Natuurlijk kregen we bij thuiskomst een hartelijke begroeting van de hondjes, we lagen zowat plat op de grond.
Ja en toen Plan de Campagne, hoe gingen we Laura verrassen. Uiteindelijk heeft Loek een foto van Nico jr. en Mady met Betsie en Bibi gemaakt. Daarna zijn we naar de Soggy Dollar Bar gereden en wij bleven achter een muurtje staan terwijl Loek foto’s ging maken van de zeilboten en jachten in de Lagoon. Even later zegt hij tegen Laura, moet je kijken wat een mooie foto’s ik gemaakt heb. Laura ging de foto’s bekijken en ziet de foto van Nico jr., Mady en de hondjes, kijkt alsof ze het niet gelooft, houdt het toestel iets dichterbij en denkt wat is dit nou, houdt het toestel nog dichterbij en toen kwamen wij binnen. Traantjes in overvloed natuurlijk en giechelen van de zenuwen maar ze was heel erg blij. We hebben er nog wat gedronken en zijn toen met z’n allen naar huis gegaan. We hebben gezellig gegeten en gekletst en natuurlijk heel veel geknuffeld. Tegen 10 uur hebben we Laura naar haar eigen appartementje gebracht. Kleine meisjes worden groot, ze heeft een gezellig huisje en best nog wel groot. Om 11 uur lagen we in bed, 4 uur Nederlandse tijd, dus we zijn 24 uur opgeweest. Zoals gewoonlijk waren we om 5 uur al weer wakker.
Jullie horen snel weer van ons.
Groetjes
Woggiefamily
28 Februari 2006 - 14:33
Ria Broeders:
Hoi, wat een leuk en spannend verhaal. Ook knap dat jullie het voor Laura geheim konden houden.
Ik wens jullie een fijne tijd en natuurlijk een heel leuke verjaardag donderdag.
Groetjes Ria. -
28 Februari 2006 - 17:29
Corina En George:
Heeeey,
Harstikke tof !!!!!!!
Oooohhhh wat een surprise....
Heel veel plezier samen..
Groetjesssss
Corina en George -
28 Februari 2006 - 18:18
Hennie & Ben:
Hallo luitjes,
Een goede reis gehad, leuke foto's, een fijne dag toegewenst a.s. donderdag. En kleur maar lekker bij, hier sneeuwt het een beetje. Dus je zit daar goed.
Heel veel plezier,
groetjes
Ben & Hennie -
01 Maart 2006 - 06:33
Ingrid:
Jongens wat leuk weer om Laura te zien, wat een leuke foto's alweer. Ja dat was een verrassing voor haar. Nou neem het er van en alvast een fijne SARA dag, Marleen en laat je lekker verwennen. -
01 Maart 2006 - 08:44
Joke:
Zo te zien is de opzet goed geslaagd! Wat zal Laura opgekeken hebben, jullie weer te zien! Heel veel plezier de komende dagen en Marleen laat je morgen verwennen.
Mooie plaatjes heb je weer geschoten, ik kijk uit naar de volgende.
PS nog gefeliciteerd met de 10 jr. jubileum. -
01 Maart 2006 - 09:12
Karin:
marleen al vast gefeliciteerd met je verjaardag, geniet van je vakantie en van je gezin.
neem een borrel van me. groetjes. -
02 Maart 2006 - 09:55
Ilona:
Wat zal dat grienen zijn geweest en wat een verrassing.
Er ligt hier nu zo'n 10 cm sneeuw en als ik dan die foto's van korte broeken enzo zie, dan is het moeilijk niet jaloers te worden. Dus geniet er lekker van, dan gooi ik wel een sneeuwballetje voor je.
Fijne verjaardag toegewenst. Ilona