Ile Pinel en Maho Beach - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Ile Pinel en Maho Beach - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Ile Pinel en Maho Beach

Door: Nico en Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

21 December 2005 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Inmiddels zijn we al aardig gewend aan het tijdsverschil. Het is hier werkelijk fantastisch en we genieten volop. Afgelopen zondag zijn we naar het tropische eiland Ile Pinel geweest. Dit eilandje ligt ten noordoosten van Sint Maarten. Met de boot vaar je amper vijf minuten maar het is een wereld van verschil met Sint Maarten. Het is een onbewoond eiland, al hoewel er
die nacht een stel Nederlandse studenten zijn blijven slapen. Waarschijnlijk hebben zij vroeger heel vaak het liedje van Kinderen voor Kinderen gezongen en hebben nu de tijd van hun leven gehad. Nico en ik hebben een lekker kleurtje gekregen maar we blijven toch opvallend wit als we naast Loek, Nannnie en Laura lopen. Daar moeten we toch echt nog even wat aan doen.:D
‘s-Avonds hebben we gebarbecued en daarna zijn we met de auto het eiland rondgereden want we wilden de kerstverlichting zien. Jammer genoeg was er nog niet veel te zien dus gaan we over een paar dagen nog een keer.
Maandag zijn we naar de Frontstreet geweest en het blijft vreemd om overal kerstbomen in de zon te zien staan. We kunnen er maar niet aan wennen en zijn ook helemaal niet in een kerststemming. Maar afwachten of het nog komt.:?
Vanmorgen hebben we eerst lekker in de hangmat gelegen en vanmiddag zijn we naar Maho Beach gegaan. We hebben in de zee gezwommen en het is echt kicken als de vliegtuigen vlak over je heen gaan om te landen. Daarna zijn we bij de Bliss wat gaan drinken. Normaal gesproken zitten we bij de Sunset Beach Bar te wachten op de KLM maar vanaf de Bliss kun je de KLM ook aan zien komen en eigenlijk is het vanaf daar veel mooier. Maar afijn. Loek en Nannie zijn nu op weg naar Nederland en het is vreemd dat wij nu hier zitten terwijl zij naar Nederland gaan.
Het is de hoogste tijd om naar bed te gaan. Bij jullie is het nu tegen half zes.

Dikke kus voor Nico en Mady, ik mis jullie.

Mijn collega’s wens ik vanavond een gezellig kerstdiner. Geniet er maar van.

Karin (mijn buurmeisje van vroeger) wens ik veel sterkte met de 3e kuur. Kop op meid. Nog 3 te gaan. Na de vakantie kom ik gauw bij je langs. Sterkte!

Groetjes
Nico en Marleen

• 21 December 2005 - 07:53

Joke:

Hallo luitjes,

nou het heeft even geduurd voordat ik een berichtje schreef, maar je begrijpt het al druk, druk enz. De verhalen had ik natuurlijk allang gelezen. Te gek. Ja het vertrek was misschien niet zo als de vorige keer maar toch ook hectisch het zal niet!
    Geniet maar verder, het gaat toch al zo snel en blijf vooral schrijven.

Oh ja, het kerstdiner duurt nog een dag, wat zeg ik zelfs twee. Ik lees dit bericht op woensdagmorgen. Dat de tijd snel gaat weet ik maar zo snel nu ook weer niet.

xxx

• 21 December 2005 - 10:30

Dorith:

Sow wat een mooie foto's weer! Gaaf hoor!! En haha dat u kon blijven liggen in de hangmat met twee honden erbij! Fijne kerstdagen daar in het zonnige St.Maarten!! Doeii xxx Door

• 22 December 2005 - 11:18

Mike:

zijn jullie er mooi even ingestonken he.
    er is helemaal niks aan de hand met de ban ,maar de tafel is een ander verhaal.
    haha.

kus van mike