Geïnspireerd door ..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu Geïnspireerd door ..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nico en Marleen Wognum - WaarBenJij.nu

Geïnspireerd door .....

Door: Nico en Marleen

Blijf op de hoogte en volg Nico en Marleen

03 November 2005 | Nederland, Amsterdam

In juli 2004 en februari 2005 zijn we op vakantie naar St. Maarten geweest.:D Tijdens ons verblijf daar hebben we familie en vrienden op de hoogte gehouden door vakantieverhalen en foto’s te mailen. Geïnspireerd door de sites van Vera, Maarten, Dortih en natuurlijk Laura leek het ons wel leuk om ook een eigen site aan te maken en op die manier het thuisfront op de hoogte te houden.:cool: Wel zo gemakkelijk toch. Over 6 weekies vertrekken we weer naar St. Maarten. Het schiet al lekker op en we hebben er zin in.

Jullie horen nog van ons !!!:lol:

Nico en Marleen

• 03 November 2005 - 22:40

Nico:

Ik vind dat je het heel er leuk gemaakt hebt.Als je het een beetje beter onder de knie hebt wil ik het graag van je leren.

veel liefs NICO SR

• 17 November 2005 - 01:08

Laura:

Dag Lieve Papa & Mama

Het is nu nog maar 4 weekies & dan komen jullie al deze kant op! Ik heb er echt heel veel zin in! Verheug me erop om weer lekker saampies te kunnen zijn! & natuurlijk te laten zien hoe goed ik nu kan autorijden, hahaha, volgens Patrick zullen jullie een houtje nodig hebben als jullie naast me zitten! :D

Hou van jullie!
    xx